Flota Albarent


AlbarentKREURRETH NESHSHËRBIME VIP-LOUNGEFLOTAAKTIVITETEFAQKONTAKTREZERVIMEKategoria e Mjetit*
Emër Mbiemër*  makkna me qera tirane
Emer Mbiemer
Emaile mail@gmail.ComNumri telefonit+355 xxxxxxx
Nisja*DorëzimiData e marrjes*zgjidh në kalendarData e dorëzimit*
zgjidh në kalendar
Flota Albarent
RENTAL
MINI EKONOMIKE
EKONOMIKE
PREMIUM
MINIVAN
MINIBUS
BUS
COMPACT SUV
4X4 HEAVY DUTY
LUKSOZE
4WD SUV LUKSOZE
KABRIOLE
Albarent
Dallimi është në detaje dhe kjo është arsyeja pse shërbimet Albarent makina me qira, në industrinë e turizmit dhe biznesit, dallohen për cilësinë dhe shijen e tyre të mirë, për t’ju ofruar një përvojë unike!

Telefononi Tani
NUMRAT E ZYRËS
+35542267660 / +35542240703
KONTAKTONI
QERA DITORE , SHËRBIME SHOFER TË DEDIKUAR
+355682049911 +355682042211 +355686046901
LEASING OPERACIONAL, SHITJE AUTOMJETESH
+355686046902 +355682049911
SHËRBIME ME SHOFER TË DEDIKUAR, SHËRBIME TURISTIKE
+355682042211
VIP-LOUNGE
Ne ofrojmë shërbime profesionale me qira të makinave dhe VIP-Lounge në gamën tonë të automjeteve të kategorisë së lartë

MBËSHTETJE PËR MAKINA
Ju mirëpresim për informacione, provë në rrugë, kontroll nga ju ose njohje me historikun e automjetit.
SHUMË VENDNDODHJE
ALBARENT ofron shërbime makina me qira në Tiranë-Zyra Qëndrore, Aeroporti Rinas, Shkodër, Durrës, Vlorë, Sarandë.

REZERVONI NË ÇDO KOHË
ALBARENT është lider në tregun e qirasë, eja dhe ti përfito shërbime nga më të mirët.

SHËRBIMET TONA

Albarent Makina me Qira
ALBARENT sh.P.Okay. Ofron gamën më të gjerë të automjeteve me qira për tregun shqiptar, në të gjitha kategoritë: Ekonomike, Premium, Hibride, Minivan & Van, Luksoze, 4X4, Luksoze 4X4, Minibus & Autobus.

LEXO MË SHUMË

Makina me Qira me Shofer
ALBARENT ofron gjithashtu dhe shërbime makina me qira me shofer, në të gjitha kategoritë e saj, si edhe shërbimin Vip Lounge me disa automjete Ekzotike & Koleksioni.

LEXO MË SHUMË

Albarent Tours (Trips)
Tjetër investim i ALBARENT sh.P.Okay për kompletimin e shportës së shërbimeve te saj! Nga janar 2011 çelëm Agjencinë tonë të re ALBARENT TOURS, Rr.Ismail Qemali, P. 34, H. 1 (ish-blloku).

LEXO MË SHUMË

Leasing Operacional
Qiraja Operacionale e Plotë, e Dedikuar & Qiratë Afatgjata. Ekziston një këndvështrim i ri për paisjen me një automjet, deri edhe me automjetin e ëndrrave tuaja.

LEXO MË SHUMË

Shitje
Lista e automjeteve e përditësuar për shitje, nga Flota e ALBARENT. Ju mirëpresim për informacione, provë në rrugë, kontroll nga ju ose njohje me historikun e automjetit.

LEXO MË SHUMË

VIP-Lounge
ALBARENT Vip-Lounge Services – i vetmi companion në tregun shqiptar për shërbime të nivelit të lartë pritje-përcjellje e shoqërim delegacione, personalitete e celebritete!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *